ÜNİVERSİTEMİZDE GENÇ GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU KURULDU.


ÜNİVERSİTEMİZDE GENÇ GÖNÜLLÜLER TOPLULUĞU KURULDU.

      “GENÇ Gönüllülük en basit tarifi ile “dertli” olmaktır “ düsturunu kendilerine şiar edinen bir avuç gönüllünün çalışmasıyla Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Genç Gönüllüler Öğrenci Topluluğu 11.10.2012 tarihinde resmi olarak kuruldu. 

    Kulübümüz yeni kurulmasına rağmen Suriye Devletinde yaşanan karışıklık, karmaşa ve insanlık dışı uygulamalardan korunma maksadıyla ülkemizin çeşitli merkezlerine sığınan kardeşlerimizin gönül yaralarına merhem olabilme adına Suriyeli kardeşlerimize haftalık aile ziyaretlerinde bulunuyoruz.

    Ayrıca Final Sınavları öncesinde üniversitemiz Cep Sinemasında katılımın yüksek olduğu “Aşk Ayetleri” adlı film gösterimi yapıldı. Çok ilgi gören film gösteriminin ardından Genç Gönüllüler Topluluğuna üyelik için kayıtlar yapıldı.

    2012-2013 Bahar Yarıyılı içinde istişare toplantıları yapan ekibimiz, yeni proje ve faaliyetlerle döneme başlıyor. Çalışma arkadaşlarımızın gayret, heyecan ve tazeliğiyle Hakkın ve halkın beklediği bir gençlik profili için çalışmalar yapacak.